Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ковбаса El Pozo Salchichón Iberico – іберійська свиняча ковбаса найкращої якості, сертифікована Punto Verde – ARA. Виготовляється з м'яса іберійської свинини (130 г на 100 г продукту), солі, сухого молока, кукурудзяної декстрози, натуральних спецій, консервантів, антиоксиданту та натурального барвника. Він не містить глютену та лактози, що робить його придатним для целіакії. Він має традиційний смак, з нотками часнику та паприки. Цей сальчичон представлений тонкими скибочками, готовий до вживання як закуска, бутерброд або основна страва. Не потребує підготовки перед вживанням або охолодження для консервації. Це продукт El Pozo, бренду, який з 1954 року пропонує якісні та надійні продукти, лідера на іспанському ринку та представленого в 80 країнах. Насолоджуйтеся цим іберійським сальчичоном.