Кількість
|
Вартість
|
||
|
Колір його м’яса коливається від блідо-рожевого до інтенсивно-червоного, а жир має рясний мармур, який виглядає блідим, блискучим при кімнатній температурі. В результаті тривалого витримування хамон також дуже багатий складними ароматами, створеними в наших підвалах.
Зберігайте в прохолодному та сухому місці, навіть якщо ви почали нарізати продукт у тримачі шинки. Зазвичай кухня не є найпрохолоднішим і найсухішим місцем у домі, тому для тривалого споживання рекомендується зберігати його в іншому місці вдома з кращими умовами.
Закінчивши нарізати хамон, покрийте поверхню зрізу тонкими листами жиру, щоб запобігти окисленню. Якщо ви не збираєтеся різати більше, протягом тривалого періоду часу, накрийте місце порізу поліетиленовою плівкою та змастіть соняшниковою олією і накрийте це місце бавовняною тканиною, щоб запобігти зміні кольору.
Нога хамону загорнута у жиростійкий папір і бавовняну тканину, тому він готовий до негайного споживання.