Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон Nieto Martin із 50% іберіко має інтенсивний і характерний смак, багатий нюансами, що є результатом повільного дозрівання протягом понад 24 місяців на виноробняк Guijuelo.
✓Колір його м’яса варіюється від блідо-рожевого до багряно-червоного, а його жирові вкраплення мають блискучий вигляд за кімнатної температури. Його перший солодкий смак виділяється, оскільки через висоту над рівнем моря та кліматичні умови регіону процес засолювання є м’якшим, ніж процес засолювання інших окістів, висушених на меншій висоті.
Бажано вживати при кімнатній температурі 20-24°
Алергени:
Не містить алергенів.
Хамон підходить хворим на целіакію.
Поради щодо зберігання:
✓Зберігати в прохолодному сухому місці. Споживати при кімнатній температурі (від 22º до 25º)
Хамон Nieto Martin Iberian Cebo 50% іберійської породи походить із задніх кінцівок іберійської свині з 50% сертифікованої іберійської породи, результатом відбірних схрещувань. Їх вирощують на фермах, де гарантується добробут тварин і відповідають усім вимогам ЄС. Їх раціон в основному заснований на кормах, що складаються з високоякісних злаків.