Кількість
|
Вартість
|
||
|
Колір його м’яса хамону варіюється від блідо-рожевого до багряно-червоного, а його жирові вкраплення мають блискучий вигляд за кімнатної температури. В результаті тривалого витримування від 24 до 36 місяців, він також дуже насичений ароматами, які нагадують нам про натуральну їжу, яку він споживав спочатку.
Nieto Martin Iberian Cebo de Campo 50% іберійської породи походить із задніх кінцівок іберійської свині з 50% сертифікованою іберійською породою в результаті відбірного схрещування. Вирощують свиней напіввільно, споживаючи трави , які доповнюють їхній раціон, заснований на кормах, що складаються з високоякісних злаків.
Бажано вживати при кімнатній температурі 20-24°
Алергени:
Не містить алергенів.
Хамон підходить хворим на целіакію.
Поради щодо зберігання:
✓ Зберігайте в прохолодному та сухому місці, навіть якщо ви почали нарізати продукт у тримачі шинки. Зазвичай кухня не є найпрохолоднішим і найсухішим місцем у домі, тому для тривалого споживання рекомендується зберігати його в іншому місці вдома з кращими умовами.
✓ Закінчивши нарізати хамон, покрийте поверхню зрізу тонкими листами жиру, щоб запобігти окисленню. Якщо ви не збираєтеся різати більше, протягом тривалого періоду часу, накрийте місце порізу поліетиленовою плівкою та змастіть соняшниковою олією і накрийте це місце бавовняною тканиною, щоб запобігти зміні кольору.