Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон іберіко Bellota (жолуді) 50% іберійської породи Nieto Martin походить із задніх кінцівок іберійської свині, 50% сертифікованої іберійської породи отримано в результаті відбірного схрещування. Під час вирощування вони насолоджуються дієтою, яка базується в основному на жолудях дерев роду Quercus (дуби діброви, дуби та коркові дуби), які вони отримують пасовищах Андалусії, Естремадури та Саламанки.
Цей хамон іберіко Bellota із вмістом 50% Nieto Martin має м’який та ніжний смак, багатий на нюанси, що є результатом її повільного дозрівання протягом понад 36 місяців на виноробнях Guijuelo.
Бажано вживати при кімнатній температурі 20-24°
Алергени:
Не містить алергенів.
Хамон підходить хворим на целіакію.
Поради щодо зберігання:
✓ Зберігайте в прохолодному та сухому місці, навіть якщо ви почали нарізати продукт у тримачі шинки. Зазвичай кухня не є найпрохолоднішим і найсухішим місцем у домі, тому для тривалого споживання рекомендується зберігати його в іншому місці вдома з кращими умовами.
✓ Закінчивши нарізати хамон, покрийте поверхню зрізу тонкими листами жиру, щоб запобігти окисленню. Якщо ви не збираєтеся різати більше, протягом тривалого періоду часу, накрийте місце порізу поліетиленовою плівкою та змастіть соняшниковою олією і накрийте це місце бавовняною тканиною, щоб запобігти зміні кольору.