Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цей хамон іберіко, вигодований 100% іберійськими жолудями, Pata Negra (пата негра) Nieto Martín, пропонує водночас інтенсивний і делікатний смак, багатий нюансами, результатом чистоти її іберійської породи та його повільного дозрівання протягом понад 48 місяців у виноробні Guijuelo.
100% хамон іберіко беллота походить із задніх кінцівок іберійських свиней 100% сертифікованої іберійської породи. Під час монтанери вони насолоджуються дієтою, яка базується в основному на жолудях дерев роду Quercus (дуби діброви, дуби та коркові дуби), які вони отримують під час табору напіввільно на пасовищах Андалусії, Естремадури та Саламанки.
Бажано вживати при кімнатній температурі 20-24°
Алергени:
Не містить алергенів.
Хамон підходить хворим на целіакію.
Поради щодо зберігання:
✓ Зберігайте в прохолодному та сухому місці, навіть якщо ви почали нарізати продукт у тримачі шинки. Зазвичай кухня не є найпрохолоднішим і найсухішим місцем у домі, тому для тривалого споживання рекомендується зберігати його в іншому місці вдома з кращими умовами.
✓ Закінчивши нарізати хамон, покрийте поверхню зрізу тонкими листами жиру, щоб запобігти окисленню. Якщо ви не збираєтеся різати більше, протягом тривалого періоду часу, накрийте місце порізу поліетиленовою плівкою та змастіть соняшниковою олією і накрийте це місце бавовняною тканиною, щоб запобігти зміні кольору.