Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цей хамон Nieto Martin було обрано за його розмір, особливо підходить до сімейного споживання. Він пропонує складний і делікатний смак, багатий на нюанси, які є результатом повільного дозрівання на виноробнях Guijuelo.
Його солодкий смак виділяється , через висоту над рівнем моря та кліматичні умови регіону, процес засолювання є м'якшим ніж інших хамонів, висушених на меншій висоті.
Колір м'яса хамону варіюється від блідо-рожевого до багряно-червоного, а його жирові вкраплення мають блискучий вигляд за кімнатної температури. В результаті тривалої витримки від 24 до 36 місяців, хамон насичений ароматами, які нагадують про натуральну їжу, яку споживала свинка.
Хамон Nieto Martin походить із задніх кінцівок свиней, отриманих у результаті відбірного схрещування. Вирощують свиней напіввільно, споживаючи трави та корми, високоякісних злаків.
Бажано вживати при кімнатній температурі 20-24°
Алергени:
Не містить алергенів.
Хамон підходить хворим на целіакію.
Поради щодо зберігання:
✓ Зберігайте в прохолодному та сухому місці, навіть якщо ви почали нарізати продукт у тримачі шинки. Зазвичай кухня не є найпрохолоднішим і найсухішим місцем у домі, тому для тривалого споживання рекомендується зберігати його в іншому місці вдома з кращими умовами.
✓ Закінчивши нарізати хамон, покрийте поверхню зрізу тонкими листами жиру, щоб запобігти окисленню. Якщо ви не збираєтеся різати більше, протягом тривалого періоду часу, накрийте місце порізу поліетиленовою плівкою та змастіть соняшниковою олією і накрийте це місце бавовняною тканиною, щоб запобігти зміні кольору.