Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб,Нд: 10:00–18:00

0
Мій кошик
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

ОВАЛЬНЕ АЛМАЗНЕ ТОЧИЛО ARCOS 279000 - ТОЧНА ТА ДОВГОВІЧНА ЗАТОЧКА

 Овальна алмазна заточувальна сталь Arcos 279200 (280 мм) виділяється своєю точною та довговічною здатністю заточувати. Його поверхня, вкрита алмазними частинками, дозволяє точити ножі точно й ефективно, зберігаючи край леза в оптимальній точці. За допомогою плавних і контрольованих рухів ви можете переставляти леза ваших ножів і отримувати точні надрізи в усіх ваших кулінарних приготуваннях. Незалежно від того, який у вас тип ножа, овальна алмазна заточувальна сталь 279200 (280 мм) забезпечить професійну якість заточування.

ЕРГОНОМІЧНИЙ І БЕЗПЕЧНИЙ ДИЗАЙН

 Овальна алмазна заточувальна сталь Arcos 279200 (280 мм) була розроблена з думкою про комфорт і безпеку користувача. Його ергономічна рукоятка забезпечує зручне нековзке захоплення, що дозволяє вам впевнено заточувати ножі. Крім того, його овальна форма дозволяє легко ковзати по лезу ножа, забезпечуючи плавне і рівномірне заточування. З овальною алмазною заточувальною сталлю (280 мм) 279200 ви можете підтримувати гострі ножі без зусиль і без шкоди для вашої безпеки.

 

- Поверхня, покрита алмазними частинками: овальна алмазна заточувальна сталь (280 мм) 279200 забезпечує точне та довговічне заточування завдяки поверхні, покритій алмазними частинками. Це забезпечує мінімальний знос і постійну продуктивність протягом тривалого часу.
- Ідеальний розмір: при довжині 280 мм ця заточувальна сталь є достатньою для заточування ножів різного розміру, від кухарських до кухонних. Його овальна форма забезпечує більший простір для контакту з лезом ножа, полегшуючи процес заточування.
- Універсальність використання: овальна алмазна заточувальна сталь 279200 (280 мм) підходить для заточування широкого діапазону ножів, від кухонних до ножів для м’ясника, дозволяючи вам тримати всі леза гострими та готовими до використання.

 Не дозволяйте своїм ножам втрачати свою гостроту та ефективність, придбайте овальну діамантову заточувальну сталь (280 мм) 279200 від Arcos і насолоджуйтеся точними та безпечними різами під час усіх ваших кулінарних приготувань. Скористайтеся перевагами його точного заточування, ергономічного дизайну та довговічності, щоб підтримувати свої ножі в найкращому стані. Розвивайте свої кулінарні навички та насолоджуйтесь винятковим досвідом різання за допомогою овальної алмазної заточної сталі (280 мм) 279200 - Arcos.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Точило / Мусат з алмазним напиленням 280 мм Arcos 279200

Артикул: 7005
2 752 грн
Під замовлення
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Матеріал ручки Поліпропілен
Матеріал точила Вуглецева сталь з алмазним покриттям
Колір ручки Чорний
Довжина точила 280 мм
Діаметр точила 17 мм
Країна : Іспанія

Обов'язково ознайомтесь з умовами доставки

- Відділення Нової Пошти

- Кур’єром Нової Пошти

- Доставка у Лондон.

- Доставка у країни Європи. (Уточнюйте свою країну)

Безкоштовно доставляємо всі ніжки хамону до відділення Нової пошти.
Доставку посилки по Україні оплачує покупець за тарифами перевізника.
Доставка з Іспанії входить у вартість товару.

  -Онлайн-оплата через платіжну систему LiqPay  Apple Pay, Google Pay, QR-код, Картка, Приват24

  -Безготівковий розрахунок (Після підтвердження замовлення реквізити для оплати надаються менеджером)

  -Оплата при отриманні посилки на Новій Пошті
за умови часткової передоплати в сумі 200 грн.

- Товари, які у статусі "Під замовлення" та замовлення від 10.000грн- оплачуються від 50% вартості.

Мінімальна вартість замовлення 500грн.

 

 
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.