UAH
  • EUR
Графік роботи:

Будні: 9:00–20:00

Сб,Нд: 10:00–18:00

0
Мій кошик
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Сир овечий витриманий 200г Palancares

Долька ненарізаного витриманого овечого сиру
Смак: чистий, свіжий і чітко виражений, характерний для дозрілого сиру з овечого молока.

Поєднання: ідеально підходить до рожевих вин або вин Monastrell і до солоних страв.

Інгредієнти: молоко овече пастеризоване, закваска молочна, сичужний фермент і сіль. Жирність: 38%.

Середня харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: 1959 кДж/473 ккал; Жирів 40,9 г, з них насичених 28,7 г, вуглеводів 1 г, з них цукрів <0,5 г, білків 25,2 г і солі 1,56 г.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сир овечий витриманий 200г Palancares

Артикул: 446
270.00 грн
В наявності
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Вага : 200г
Вид Овечий
Група Витриманий
Бренд Palancares
Країна : Іспанія

Обов'язково ознайомтесь з умовами доставки

- Відділення Нової Пошти

- Кур’єром Нової Пошти

- Доставка у Лондон.

- Доставка у країни Європи. (Вартість доставки у Вашу країну уточнюйте )


Доставку посилки по Україні оплачує покупець за тарифами перевізника, доставка з Іспанії в Україну входить у вартість товару.

  -Онлайн оплата - Apple Pay, Google Pay, QR-код, Картка, Приват24

  -Безготівковий розрахунок (Після підтвердження замовлення реквізити для оплати надаються менеджером)

  -Оплата при отриманні посилки на Новій Пошті
за умови часткової передоплати в сумі 200 грн.

- Товари, які у статусі "Під замовлення" та замовлення від 10.000грн- оплачуються від 50% вартості.

Мінімальна вартість замовлення 500грн.

 

 
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.