Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хамон BAZA Reserva проходить процес сушіння протягом 14 місяців у природних підвалах. Вони розташовані в природному парку Сьєрра-де-База, у передгір'ях Сьєрра-Невада і Сьєрра-де-лос-Філабрес. Його висота над рівнем моря, зі свіжим, чистим і чистим повітрям. Характерний клімат з холодною і сухою зимою і жарким і настільки ж сухим літом. Це означає, що ми знаходимося в привілейованому куточку, якого немає в інших місцях, сприятливих для приготування Великого Хамону.
Використовуючи традиційний рецепт бабусь і дідусів, який включає лише шинку та щіпку морської солі, ми шукаємо натуральну сутність шинки Серрано без використання барвників, консервантів чи інших штучних добавок, завдяки чому ми отримуємо здоровий і 100% продукт. Типова натуральна середземноморська дієта.
Для приготування всіх наших хамонів використовується тільки морська сіль.
Без глютену – Без лактози – Без нітритів – Без нітратів – Без штучних добавок