Кількість
|
Вартість
|
||
|
Колір м’яса коливається від блідо-рожевого до червоного, а жир хамону має блискучий вигляд при кімнатній температурі. Завдяки повільному твердінню він також дуже багатий складними ароматами та відтінками, характерними для найбільш традиційних хамонів.
Зберігайте в прохолодному та сухому місці, навіть якщо ви почали нарізати продукт у тримачі шинки. Зазвичай кухня не є найпрохолоднішим і найсухішим місцем у домі, тому для тривалого споживання рекомендується зберігати його в іншому місці вдома з кращими умовами.
Закінчивши нарізати хамон, покрийте поверхню зрізу тонкими листами жиру, щоб запобігти окисленню. Якщо ви не збираєтеся різати більше, протягом тривалого періоду часу, накрийте місце порізу поліетиленовою плівкою та змастіть соняшниковою олією і накрийте це місце бавовняною тканиною, щоб запобігти зміні кольору.
Нога хамону загорнута у жиростійкий папір і бавовняну тканину, тому він готовий до негайного споживання.
Бажано вживати при кімнатній температурі: 20-24ºC